Våra tjänster

Söker du ett bygg- och renoveringsföretag med bredd, erfarenhet och kvalitet – en händig helhetsleverantör i Stockholmsregionen – då har du kommit helt rätt. Vår kunniga och serviceinriktade personal erbjuder flexibilitet och anpassar våra tjänster efter era önskemål och behov. Vi kan projektera allt på Lidingö från total renovering av hela lägenheter och villor till att bygga din nya altan, ditt nya attefallshus eller en ny tillbyggnad. Vi är lyhörda och hittar snabbt den bästa lösningen utifrån dina önskemål och behov.

Lång erfarenhet av altaner, tillbyggnader & attefallshus

Förutom att anlita oss till större renoveringsprojekt för att lyfta helhetsupplevelsen av ett rum kan vi rekommendera dig att ta kontakt med oss när du är i behov av bygga altan eller ett attefallshus. Utvändigt utför vi fasadarbeten både för träpanel och puts likväl som vi gör till- och utbyggnader på befintliga hus, attefallshus, altaner och uterum med mera. Vi skräddarsyr våra tjänster för att möta era behov.

Bygga altan Lidingö

Fördelen med att anlita oss för ditt projekt

Vi är nära till hands för dig som bor på eller omkring Lidingö och vi kan hjälpa till med det allra mesta du behöver i och omkring ditt hem. Vi renoverar badrum och kök och våra anställda elektriker, rörläggare och våtrumsbyggare innehar samtliga certifieringar för våtrum. Vi uppfyller dessutom kraven för BraByggare och är certifierade av Villaägarna. Du får många fördelar när du anlitar oss, och du gör en hållbar, säker och försäkrad investering för framtiden.

Kontakta oss redan idag för personlig rådgivning eller en offert!