Renovering är ett stort projekt

Att renovera sitt hus är ett roligt projekt, men det kan också kännas stort och komplicerat med alla olika yrkeskategorier som är inblandade. Det är elektriker, golvläggare, målare, VVS-montörer och snickare som ska utföra sina arbetsuppgifter vid en renovering, och arbetet ska hålla sig både inom budgetramar och tidsplanering. Det ska bli färdigt så fort som möjligt, förstås, så att man får sitt hus fint och beboeligt utan onödiga dröjsmål. Därför kan det kännas skönt att lämna bort allt ansvar till en firma som kan ta hand om hela projektet och ha totalentreprenad. Våra yrkesskickliga hantverkare och ingenjörer kan både skissa på förslag och utföra jobbet. En projektledare övervakar så att allt sker på rätt sätt och i rätt ordning.

Renovering sker i etapper

Man kanske tycker det är en alltför stor kostnad att göra om allt på en gång, och därför kan det kännas mer överkomligt att dela in sin renovering i etapper. Som en allround byggfirma tar vi hand om både stora och små projekt, och du som kund bestämmer vad som ska göras. Kanske står badrummet överst på önskelistan vid en renovering, och då tar man sig an det, genom att kunden först begär ett hembesök med konsultation om vad som behöver åtgärdas och därpå får en offert från oss. Som husägare väljer du kakel och klinker, kanske nytt badkar och annan inredning. Det är den roliga biten, det som kunderna ofta gillar mest. Sedan lämnar du bort själva jobbet till oss proffs.

Rörledningar kan behöva dras om

En del saker måste kollas först, innan man drar igång en stor renovering på Lidingö. När du berättar om dina önskemål för entreprenadfirman, görs det en bedömning på husets skick. Kanske behöver rören dras om, och du kanske vill flytta på något, så att väggar behöver tas ner. Rummen kanske ska byggas om och köket få en annan planlösning. Inget är omöjligt, men när man har bestämt sig, får man en offert, och sen är projektet igång. Låt det inte stanna vid en dröm, för våra skickliga yrkesmän vet precis hur jobbet ska göras, det kan du som kund lita på.