Om oss

Vi är en byggfirma specialiserad på totalentreprenad på Lidingö med omnejd. I alla de uppdrag vi åtar oss har vi alltid kunden i fokus. Vi kan erbjuda ett stort utbud av hantverkstjänster för både det lilla och stora projektet. Hos oss finns professionella målare, VVS-ingenjörer, golvläggare, snickare, elektriker, inredare och arkitekter, med mera. Vi är framför allt specialiserade på renovering av fastigheter både ut- och invändigt men åtar oss även andra uppdrag och nybyggnation. För oss är alla uppdrag viktiga oavsett storlek. Vår målsättning är att våra kunder alltid ska vara nöjda, och vår renovering ska uppfylla era önskemål och öka värdet på er fastighet.

Genom att erbjuda totalentreprenad vill vi hjälpa våra kunder att genomföra sina drömprojekt. Vår helhetslösning av renovering eller byggprojekt ska spara tid och kostnader åt våra kunder. I stället för att skriva olika kontrakt med flera hantverkare och företag samlar vi allt under ett tak. Vi skräddarsyr de tjänster som passar bäst för just ert byggprojekt. Någon av våra erfarna projektledare ansvarar sedan för er renovering på Lidingö eller bygget och ser till att allt flyter på så att budget och tidsplan hålls. Inga oförutsedda utgifter läggs på den kostnadsfria offert som vi lämnar innan projektet börjar och det pris som vi kommit överens om. Vi håller vad vi lovar och tummar inte på kvalitet och hantverksskicklighet. Vi är stolta över vårt arbete.

Har ni frågor om våra tjänster? Vi hjälper er gärna, så tveka inte att kontakta oss. Vi ser fram emot att höra av er redan idag.